Bekväma sneakers dam

av Robert Malky

Sneakers är kanske de mest populära vardagsskorna och idag är utbudet stort, både när det gäller varumärken och stilar. I regel är sneakers bekväma, men vissa modeller är mer optimala än andra när det gäller komfort.  

Här kan du läsa mer om bekväma skor och vad du bör tänka på när du ska köpa nya sneakers dam. Häng med för de bästa tipsen som garanterar ett bra köp!

Sköna sneakers till alla tillfällen

När det gäller vardagsskor är det viktigt att passformen är optimal och att du kan röra dig bekvämt. Därför är sneakers en favorit bland många eftersom det allt som oftast är en mjuk och lätt sko som är skön att gå i.

Ett par riktigt sköna sneakers har inte bara en skön passform på själva foten utan även en bra sula. Helst en stötdämpande sula som gör att du kan promenera, springa eller till och med studsa utan att fötterna får lida.

Idag erbjuder de flesta sportvarumärken en eller flera modeller som är särskilt framtagna för optimal komfort. Adidas, Nike, New Balance och andra sportmärken lägger stor vikt vid att skapa bekväma sneakers som passar de flesta fötter. Svaret på vilka sneaker som är skönast är svårt att ge eftersom det är helt individuellt.

Sneakers - passform och egenskaper

När du ska köpa nya sneakers är det viktigt att välja rätt storlek och du bör alltid utgå från innermåttet. Det innebär att du mäter dina fötter från hälen till slutet på den längsta tån. Sedan jämför du måttet med varumärkets storlekstabell. För att ge tårna möjlighet att röra sig är det viktigt att addera en centimeter på ditt mått.

Vissa sneakers har en bredare passform än andra och den typen av modeller passar särskilt bra till dig som har en rundare fot. Samtidigt som du med smalare fötter bör välja en tightare passform på sneakers.