Dior sneakers

av Robert Malky

Christian Dior är ett av världens mest exklusiva märken. Tidigare var det främst kändisar och mycket välbärgade personer som handlade produkter från varumärket, men idag finns det många konsumenter som uppskattar modehusets vackra kreationer och spännande historia. Därför är det inte så konstigt att även sneakers från Christian Dior är allt mer eftertraktade.

Lyft garderoben med Dior sneakers

Vilka skor är bekvämare än ett par sneakers? Med ett par bekväma streetskor eller gympadojor är du både välklädd och redo att ta dig an dagen på ett bra sätt. Väljer du dessutom en modell från Dior är du dessutom stilsäker och med stor sannolikhet även något av en inspiration för andra modefantaster. Sneakers från Dior finns många olika stilar och modeller. De passar utmärkt till jeans och en tröja, men även till klänning eller chinos.

Var kan man köpa Dior sneakers?

Du kan köpa Dior sneakers i Diorbutikerna. Det går även att beställa dem online via hemsidan. Om du är intresserad av att köpa begagnade skor kan du även hitta ett par seriösa vintagesajter som garanterar att varorna är äkta.

Hur mycket kostar Dior sneakers?

Dior sneakers är snäppet dyrare än exempelvis Gucci sneakers och Louis Vuitton sneakers. De flesta kostar cirka 10 000 - 11 000 kr. Om du väljer att köpa vintage kan du spara ett par tusenlappar. Tyvärr har Dior aldrig REA, så det är alltid ordinarie pris som gäller.

Är Dior sneakers en bra investering

Dior sneakers kan definitivt vara bra investering. Om du köper en klassisk, tidlös modell kommer den att förbli modern länge. Då är det en god investering, eftersom du kan använda skorna mycket. De klassiska modellerna som finns kvar år efter år behåller dessutom sitt ekonomiska värde. Väljer du en sådan modell kan du sälja dem även flera år efter att du köpt dem och få ut en vettig summa. Det förutsätter givetvis att du tar hand om dem så att de förblir i gott skick.