Diorväskan är köpet du aldrig ångrar

av Robert Malky

Vill du ha en accessoar som lyfter varje outfit och som du kommer att kunna bära i många år framöver? Då ska du satsa på en Diorväska. Sådana finns i mängder av modeller så att du kan hitta just den variant som passar dig. Gemensamt för alla modeller är att de håller hög kvalitet och får bäraren att känna sig extra lyxig.

Om Dior

Du kanske undrar varför just en väska från Dior är ett sådant fantastiskt tillskott till garderoben? Då är det bra att veta att en sådan är en riktig klassiker som aldrig går ur tiden. Modehuset Dior är franskt och grundades redan 1946 av Christian Dior. Christian Dior var en modeskapare från Frankrike som föddes 1905 i Granville i Normandie. Han ägnade sedan sitt liv åt mode och kläder, främst Haute Coture, ända fram till sin död 1957. En av de första Diorväskorna som togs fram var Dior Tote. Efter den kom många andra modeller att följa.

Olika typer av Diorväskor

Sedan starten 1946 har mängder av olika modeller av Diorväskor kommit ut på marknaden. En av klassikerna är Dior Saddle bag. En annan välkänd väska från modehuset är Dior Lady som såg dagens ljus år 1995. Den bars sedan flitigt av Prinsessan Diana och var en av hennes favoritväskor. Vill du ha en väska av riktigt hög kvalitet är det väl värt att satsa på en Diorväska. Det är dock viktigt att tänka på att även om väskan är dyr så kan den även vara en investering. Sköter du din väska bra kan det hända att du kan få mer än vad du betalade för den om några år. För att hitta en Diorväska som passar dig kan du botanisera bland de olika modellerna. Ta god tid på dig att välja väska så att du får en som blir en favorit i många år.