Gucci keps

av Robert Malky

Gucci kepsar ses ofta på kändisar, men under de senaste åren har allt fler fått upp ögonen för det lyxiga märket. Var kan man köpa äkta Gucci kepsar och hur mycket kostar de egentligen? Nedan hittar du allt du behöver veta för att göra ett bra köp!

Hur mycket kostar en äkta Gucci keps?

En Gucci keps kostar från 3000 kr och uppåt. Priset beror på huruvida du ska ha en enkel keps eller något lite mer påkostat, exempelvis en varm vinterkeps. De flesta kepsar börjar kring 3500 kr. Hattar landar däremot på cirka 4500. Många produkter kostar ännu mer, omkring 6500 kr. Utbudet av produkter är stort, så du har goda möjligheter att välja något i din prisklass.

Var köper man Gucci keps?

Precis som andra produkter från Gucci kan du hitta kepsar i Guccibutikerna. Du kan även handla på företagets hemsida, www.gucci.com. Det finns även en del återförsäljare som köper in lyxiga märken och säljer dem vidare till kunder. Några sådana sajter är MyTheresa och Luisa Via Roma. De säljer också äkta produkter.

Hur mycket kostar en Gucci mössa?

Precis som kepsar finns det en rad olika Gucci mössor att välja bland. Priser ligger mellan cirka 3500 kr och 4500 kr. En del mössor kostar ännu mer.

Vad ska man tänka på vid köp av Gucci keps?

Först och främst är det viktigt att du vänder dig till en butik som säljer äkta varor. Att bli lurad och gå runt med en fejk är inte roligt. Ett annat tips är att välja en produkt som kan användas så mycket som möjligt. För oss nordbor kan det vara svårt att hitta en keps som kan användas året om, men att hitta en klassisk design är inte så svårt. En traditionell beige Gucci keps passar till nästan vilken outfit som helst, vilket innebär att du får värde för pengarna. Om du ändå bestämmer dig för att betala flera tusenlappar på en vara är det roligt att faktiskt kunna njuta av den!