Gucci kläder

av Robert Malky

Idag är allt fler intresserade av mode och exklusiva märken. Kläder är trots allt en form av konst och inte minst ett sätt att uttrycka sig. Märkeskläder som Gucci har dessutom en historia bakom sig, för att inte tala om det hårda arbetet som märkets medarbetare gör för att skapa kreativa kollektioner. Men vad behöver man veta för att uppdatera garderoben med ett par exklusiva Gucci plagg?

Vad kostar det med Gucci kläder?

De flesta är nog medvetna om att kläder från Gucci inte är billiga. Det stämmer givetvis, men alla plagg är inte så dyra som en del kanske tror. Dessutom behöver du inte köpa en hel garderob från Gucci, utan istället satsa på ett par nyckelplagg som du kombinerar med andra billigare plagg. På så vis kan du skapa en lyxig look utan att det kostar alltför mycket. Exempelvis kan du köpa en t-shirt för runt 2000 kr och kombinera den med jeans på våren och jeansshorts på sommaren. Du kan också köpa en Gucci keps för ca 3000 kr eller ett par sneakers för 4000-5000 kr som även de höjer din look.

Investera i en lyxig tidlös look

Att handla kläder från Gucci kostar tusentals kronor vilket man inte kan komma ifrån. Därför bör man tänka på köpet som en investering. Det klokaste är att välja klassiska plagg som inte går ur tiden - då gör du helt klart en investering. Säg att du köper en svart kavaj i klassisk design för 6000 kr eller en klassisk väska i läder för 10 000 kr. Om du tar hand om plaggen kan du faktiskt inte bara använda dem i flera år utan i tiotals år eftersom designen är så klassisk. Då blir priset inte heller lika högt. Det viktiga är att verkligen ta hand om kläderna så att du kan ha glädje av dem så länge som möjligt.