Gucci sneakers

av Robert Malky

Sneakers är idag kanske de mest populära skorna i västvärlden. En lättsam, casual look fungerar för de flesta och dessutom är de snälla både mot ryggen och fötterna. Ett par snygga, bekväma sneakers kan kombineras med nästan vad som helst, särskilt om de dessutom råkar vara just Gucci sneakers!

Unna dig en pärla bland sneakers

Gucci är ett av dagens mest populära lyxmärken. Visst kostar det en del, men om du har några tusenlappar att lägga på ett par skor kan du vara säker på att du gör en investering. Ett par sneakers från Gucci i klassisk design går inte ur modet i första taget utan du kan bära dem år efter år. Här handlar det dessutom inte bara om designen, utan även om den höga kvaliteten som skorna har.

Så stylar du ett par Gucci sneakers

Sneakers passar till såväl jeans som kjolar och klänningar av olika slag. Du kan bära ett par Gucci sneakers till en bekväm höstklänning eller en tunn sommarklänning. Dessutom passar de utmärkt till en jeanskjol eller jeansshorts och en top eller linne.

Idag väljer många att även bära lyxiga sneakers med kostym eller höstkappor. Det ger en elegant men ändå avslappnad look som fungerar utmärkt på jobbet, flygplatsen eller på afterwork med kollegorna.

Hur mycket kostar ett par Gucci sneakers?

Det exakta priset för ett par Gucci sneakers varierar naturligtvis. Det finns modeller som börjar kring 5 500 kr och andra som uppgår till nästan 10 000 kr. Priserna kan variera något beroende på om du köper skorna på Gucci eller i något annan affär. I Guccibutikerna har man aldrig nedsatt pris men på sajter som Luisa Via Roma och My Theresa kan du faktiskt hitta Gucci produkter på rea. Ett tips är att besöka sajterna under sommaren eller efter Jul - då har du goda chanser att göra fynd!