Hetast sneakers 2022

av Robert Malky

Finns det några mer älskade skor är sneakers? De är bekväma, finns i oändligt med modeller och kan bäras till de flesta plagg. Faktum är att du till och med kan komma undan med sneakers till kostym eller brudklänning om du kombinerar outfiten rätt. Eftersom utbudet av sneakers är så stort kan det dock vara svårt att välja rätt. Här kan du därför läsa om vilka sneakers du ska satsa på år 2022.  

Dessa sneakers är populärast 2022

Vilka sneakers är det då du ska satsa på år 2022? Här listas de absolut hetaste modellerna.

1. Sportiga sneakers
Tänk gympasal, retro löparskor och rejäl sula så är du rätt ute. Denna sneaker är i en sportig modell och ser därför kanske mer ut att höra hemma ute i löparspåret än inne i stan. Du kunde inte ha mer fel. Att kombinera dessa sneakers med din city outfit är nämligen helt rätt i år.

2. Vita sneakers
Är du lagd åt det mer diskreta hållet? Då kan en vit, minimalistisk sneaker vara rätt för dig. Välj en modell med tunn sula och få detaljer så är du hemma. Denna sko passar till allt och kommer att bli en trogen följeslagare i vardagen.

3. Converse
Klassiska Converse går aldrig ur tiden. Ibland är denna retro basketsko mindre populär, och ibland mer. År 2022 är den helt rätt igen. Satsa gärna på en hög modell i en färg du gillar och kombinera dem med ungefär allt i garderoben.

4. Slip ons
Ibland är det skönt att bara kunna sticka foten i skon och sedan vara färdig utan att behöva knyta några snören. Låter det bekvämt? Då har du tur eftersom så kallade slip on-sneakers är helt rätt 2022.

5. Färg
Det är helt rätt att trenderna 2022 är lite mer dämpade. Det betyder dock inte att ett par sneakers i en snygg färgkombination inte fungerar. Välj gärna ett par i lite dova färger.