Hitta snygga skor till våren

av Robert Malky

När asfalten plötsligt ligger bar, solen lyser och fåglarna kvittrar är det dags att titta ned på fötterna. När våren kommer känns de fodrade vinterkängorna passé och det är dags för lättare skodon. Här kan du läsa om vilka skor du ska satsa på till våren.

Topp 5 skor till våren


1. Sneakers
Det är helt enkelt inte vår utan ett par nya sneakers. Fördelarna med sneakers är många. Dels är de bekväma och dels finns mängder av snygga modeller. Vill du ge ett riktigt krispigt intryck och ha snyggast skor till våren väljer du sneakers i gnistrande vitt.

2. En snygg sko i läder
I sammanhang där inte sneakers riktigt passar och du behöver en mer formell sko väljer du en variant i läder. Till våren är det snyggt att satsa på en sko i ljusare läder. Välj gärna en med lite högre sula eftersom det är en trend som håller i sig.

3. Loafers
Vill du ha en snygg sko som är lätt att bara kliva i? Då är loafers din melodi. Dessa passar lika bra till jeansen som till kjolen och finns i mängder av varianter. Välj gärna en nätt modell i en härlig färg.

4. Sandaler
När dagarna blir varmare är det dags att släppa tårna fria. Då är det skönt att sticka fötterna i ett par sandaler av slip in-modell. Dessa kommer att bli favoriter hela våren, men även under sommaren.

5. Tygskor
Snygga skor till våren och ett stort måste är tygskor. Köp gärna några olika i skilda nyanser. Tygskor är bekväma och lätta att bära och passar till allt. Även dessa kan du sedan bära hela sommaren.

Skapa en skogarderob av vårskor

Ett tips är att välja att investera i samtliga modeller på listan ovan. Då har du nämligen snygga skor till varje tillfälle i vår. Det är också bra att ha många olika skor att växla mellan så att några av paren får vila mellan varven. Då slits de nämligen mindre.