Hitta snygga sneakers dam

av Robert Malky

För dig som gillar att klä dig snyggt vardag som fest är sneakers den rätta detaljen. Snygga sneakers finns det mängder av på nätet och du har många varumärken att välja bland.

Häng med för att ta del av topplistan med snygga dam sneakers. Vi listar några av markndens mest populära sneakers till tjejer.

Dam sneakers - utbud online

Ett tips är att införskaffa flera par av sneakers för att optimera din garderob på bästa möjliga sätt. Du kan nämligen skapa olika looks med hjälp av sneakers i olika varianter och utföranden.

Några av marknadens främsta varumärken när det gäller sneakers till dam är Nike, Adidas, VANS och Jordan för att nämna några. Du kan hitta både låga och höga sportskor, i olika varianter och med unika egenskaper.

Presterande sneakers

För dig som har en aktiv vardag är fördelarna många med att välja en högpresterande träningssko. Nike, Adidas och Jordan är bra exempel på märken som erbjuder snygga sneakers som dessutom fungerar utmärkt till träning eller andra sportsliga sammanhang.

1. Nike Revolution

Det här är en självklar sneaker för dig som gillar sport och träning. En perfekt träningssko samtidigt som du kan använda den som en sneaker till vardags.

2. Adidas Performance Run Falcon

För dig som gillar riktigt sköna löparskor är det här en klassisk modell från Adidas. Du får en lätt sko som sitter skönt på foten. Dessutom en stilfull design som även passar bra till jeans eller annan vardagsklädsel.

3. Air Jordan 1

Vill du sticka ut bland mängden med dina sneakers är Jordan ett märke att investera i. Jordan sneakers har inte bara presterande egenskaper utan också en häftig design.

4. Nike Air Max

Är du ett inbitet sneakersfan har du garanterat ett par Nike Air Max på skohyllan. Det här är en legend inom sportskosegmentet. Du kan välja mellan mångtaliga varianter av den här populära modellen.

5. Adidas Originals

Det här är en av marknadens mest kända sneakers och under årens lopp har Adidas lanserat många varianter av modellen. En skön och snygg sneaker för alla tillfällen.

Här hittar du vårt stora utbud av sneakers.