Höga sneakers

av Robert Malky

Behöver du ett par nya sneakers? Då kan ett par höga sådana vara ett snyggt och praktiskt alternativ. De passar bra till i princip vilka kläder som helst och är bekväma för både stora och små.

Höga sneakers till junior

För barn är det extra viktigt att bära bekväma skor i rätt storlek. Just höga sneakers skyddar anklarna lite extra och ger mer värme än låga sneakers. Därför är de perfekta på våren och hösten, men de fungerar fint även under svenska somrar som ju inte brukar bli alltför varma. Skorna kan enkelt matchas med kläder som barn gillar, exempelvis jeans och mjukisbyxor.

Höga sneakers till dam

Höga sneakers är ett förstahandsval för många kvinnor. Precis som för barn är de bekväma och ofta opretentiösa skor som sitter stabilt under dagens alla måsten. De kanske mest kända kommer från Converse, men det finns en mängd andra märken att prova och välja mellan. Alltifrån klassiska svarta sneakers till varianter i regnbågens färger går att hitta.

Höga sneakers herr

Även herrar kan ha stor nytta av ett par höga sneakers. Tidigare användes de främst på fritiden, men idag kan de även bäras på arbetsplatsen eller på krogen. Du matchar dem enkelt med såväl jeans som chinos eller till och med kostymbyxor om du vill ha en lite friare look.

Var köper man höga sneakers till bra pris?

Eftersom höga sneakers är så populära finns de i nästan alla skobutiker. Framför allt sportbutiker brukar ha ett större urval. På internet kan du hitta ett ännu större utbud och där kan du ofta få rabatter, exempelvis välkomsterbjudande. Om du registrerar dig i en onlinebutik får du ofta särskilda erbjudanden vid tillfällen som jul, halloween och din födelsedag. Internet är därför ett bra alternativ att vända sig till om du vill hitta höga sneakers till ett billigare pris.