Höga sneakers dam

av Robert Malky

Att bära ett par höga sneakers för dam ger ett coolt och avslappnat intryck. Idag är det en väldigt populär modell och det finns en uppsjö av olika alternativ. Många stoppar även in byxbenet vid flärpen i skon för en mer baggy look. Skon har tydliga influenser från basket och skatekultur. Det är något du kan tänka på när du ska styla din look. De går även att bära till klänning eller kjol för att skapa en lite coolare look.

Tillverkade i flera olika material

Det är enkelt att hitta höga sneakers dam i olika material. Många är tillverkade i en blandning av mocka och syntet men det finns även textilvarianter. Du kan antingen köra på en klassisk färg som svart eller vitt eller något mer färgglatt. Några märken som är experter på denna typ av sneakers är Adidas, Lacoste och Levi's.

Bekväma skor för alla tillfällen

Något som är positivt med höga sneakers är att de är väldigt bekväma. Du kan gå långt i dem utan problem. Streetmodet är alltid aktuellt oavsett säsong så det är alltid ett säkert kort. Om du vill göra din outfit lite sportigare är det en perfekt touch. Det finns alltid ett sätt att styla dina höga sneakers för dam.

Några kända modeller

En väldigt snygg och välkänd modell av höga sneakers är WMNS Air Jordan 1 OG. De är gjorda i skinn med en rund tå och snörning. De kostar dock väldigt mycket och är förmodligen ett par många behöver spara ihop till. Som tur är finns det flera liknande modeller som är mycket billigare i pris. Converse är också välkända för sina sneakers som finns i väldigt många färger. Det är en klassiker som fungerar till de flesta outfits. NIKE är ett tredje alternativ om du vill ha hållbara och snygga sneakers i hög modell.