Hur är Gucciskor i storleken?

av Robert Malky

Ett par Gucci skor är en bra investering för alla modeintresserade. Oavsett vilken typ av sko du väljer ger skorna din outfit det där lilla extra. Samtidigt kostar Gucci skor en del, så det är viktigt att tänka till innan du väljer ett par så att du verkligen kan få användning av dem. Nedan kan du läsa om allt du behöver veta inför ditt köp.

Hur är Gucci skor i storleken?

Skorna från Gucci kommer i europeiska storlekar som motsvarar dem vi har i Sverige. De är dessutom "true to size", det vill säga står det storlek 38 i skorna så är det en vanlig storlek 38.

Hur mycket kostar ett par Gucci skor?

Kostnaden för ett par Gucci skor varierar beroende på vilken modell du väljer. Ett par flip-flops börjar kring 3500 kr, medan ett par loafers kostar runt 7000 kr. Ett par sandaler kostar från cirka 5000 kr och uppåt, likaså espadriller.

Hur mycket kostar Gucci tofflor?

För ett par Gucci tofflor bör du räkna med minst 3500 kr eller mer. De finns i gummi eller mjuk textil. Du hittar både tofflor med platå och utan. Exempelvis finns det mer klassiska tofflor i Guccis traditionella canvas, både i beige och mörkblått. Det finns också somriga varianter där även överdelen är i plast i olika färger.

Vad bör man tänka på vid köp av Gucci skor?

Om du vill beställa skorna via internet är det viktigt att titta på sajtens storleksguide. Om du är osäker på vilken storlek du bör välja kan du mäta dina fötter och hitta din storlek enligt sajtens måttabell.
Ett tips är att besöka flera olika sajter för att se om färgerna ser likadana ut på alla. Då får du en tydligare bild av hur skorna faktiskt ser ut i verkligheten.