Hur mycket kostar en Adidas ryggsäck?

av Robert Malky

Är du sugen på att köpa en ryggsäck från varumärket Adidas? Adidas är ett mycket känt och världsledande varumärke som fokuserar på kläder, accessoarer och skor för träning och vardag. Idag är varumärket så stort att det finns i länder över hela världen, samt i internetbutiker och hos återförsäljare.

En mycket vanlig fundering är hur mycket en Adidas ryggsäck kommer att kosta, men tyvärr är det näst intill omöjligt att besvara. Priset kommer nämligen att påverkas av ett flertal faktorer, t.ex. hur stor ryggsäcken är, vilken typ av modell det är och om du köper den online eller i butik. I de flesta fall kan du hitta en riktigt snygg och praktisk ryggsäck från Adidas för ca 200-300 kronor. Är det så att varumärket har skapat och tagit fram modeller tillsammans med andra märken är priserna oftast högre, men mer om detta nedan.

Hitta billiga ryggsäckar från Adidas

En billig ryggsäck behöver inte innebär att den är tillverkad i ett dåligt material - åtminstone inte om den kommer från Adidas. Adidas satsar mycket hårt på kvalitet och säkerställer att alla produkter har en lång hållbarhet. Vill du köpa en ryggsäck till ett billigare pris rekommenderar vi att du i första hand tittar på internetbutiker eller hos återförsäljare. Det är inte ovanligt att hitta ryggsäckar från varumärket som bara kostar runt 150-200 kronor.

Dyra Adidas ryggsäckar

Är du ute efter en riktigt dyr och exklusiv Adidas ryggsäck kan du med fördel titta på de modeller som skapats genom ett samarbete. Under en period gjorde Adidas bland annat ett samarbete med Gucci och lanserade Gucci Adidas X backpack. Den här ryggsäcken lanserades i begränsad utgåva och har ett pris på ca 26 000 kronor. Här finns även Adidas For Prada, där du kan hitta ryggsäckar och andra typer av väskor från a 10 000 kronor och uppåt.