Jordan skor herr - en tidlös klassiker

av Robert Malky

Jordan skor till herr är en ikonisk sko när det gäller sportmode och häftiga träningsskor. Du hittar Jordan skor i många olika utföranden som gör att du har modeller till såväl träning som fest. Höga och låga skaft, utmärkande stilar eller mer stilrena designs.

Med ett eller flera par Jordan skor i garderoben är du garanterad en unik och trendig look. Här kan du läsa mer om olika skomodeller från Jordan samt veta mer om varumärket och dess popularitet.

Bra passform och cool design

Det är Nike som både äger och producerar Jordan varumärket som har både basketskor och idrottskläder i sitt sortiment. Jordan skor herr är kända för att vara bekväma och ha ett ordentligt stöd. Något som är särskilt viktigt när du spelar basket och andra snabba sporter.

En utmärkande design är också ett signum för Jordan basketskor och övriga skor från sportmärket. För att ge skorna en tuff look använder Nike en tjockare och häftig sula. Jordan skor är genomtänkta i sin helhet med fokus på trend, komfort och funktion på samma gång.

Varje modell Jordan sko har sin unika stil och utseende, vilket gör det extra kul att ha flera varianter hemma. Du hittar dessutom modeller som går att köpa med både högt och lågt skaft.

Air Jordan - den riktiga klassikern

Inom den här produktserien återfinns flera modeller som blivit stora favoriter bland idrottare, Jordan-fans och sneakers-fantaster. Ett exempel är Air Jordan 11 som är snygg, unik och teknisk. Det skinande läderpartiet längs med tårna är faktiskt designat utifrån självaste Michael Jordans egna önskemål.

Jordan Air 1 är en annan klassiker som under åren har lanserats i över 30 olika varianter. Det är en ikonisk sneaker-modell som passar utmärkt till de flesta stilar och outfits.

Michael Jordan bar de första officiella Jordan 4 år 1989 då legenden hade sin storhetstid i Chicago Bulls. Just de par han glänste i var designade i klubbens röda och svarta färger. Sedan dess har Air Jordan 4 lanserats i mångtaliga varianter och blivit en historisk Jordan herr sko.

Här hittar du vårt utbud av Jordan sneakers.