Jordan skor till dam

av Robert Malky

Det är ett måste att äga ett eller fler par Jordan skor för dam eftersom du får en fulländad garderob. Skorna är inte bara optimala för en aktiv vardag utan även häftigt designade oavsett vilken modell du väljer. Snygga Jordan skor till dam kan du enkelt köpa online där du alltid hittar ett stort utbud av olika modeller.

Här får du en liten presentation av varumärket Jordan och vad som gör Jordan skor unika. Bli inspirerad när du ska välja rätt modell Jordan skor!

Vad kännetecknar Jordan skor?

Det är knappast oväntat att Jordan har blivit känt för sina häftiga basketskor. Michael Jordan är så klart den stora inspirationen bakom varumärket med samma namn och inledningsvis var det basketsporten som stod i fokus. Jordan blev snabbt en populär sko även inom andra sportsammanhang och dessutom som en viktig modeaccessoar.

Optimal komfort, presterande egenskaper och häftig design är tre saker som har bidragit till att Jordan skor är bland de mest populära på marknaden.

Kollektioner och modeller

Märket Jordan har existerat ända sedan mitten av 80-talet då Michael Jordan spelade den första matchen i skor med den klassiska "Jumpman-logotypen". Sedan dess har Jordan lanserat flera tidlösa modeller och dessutom många varianter av dessa.

Dam sko Jordan Max Aura

För dig som letar efter en högpresterande träningssko är Jordan Max Aura en ständig favorit hos sportiga tjejer. Här får du en riktigt bra basketsko som dessutom är framtagen med snygg design i enighet med Jordanfilosofin. Jordan Max Aura till dam är en lätt sko som gör att du även kan använda den som vardagssneaker året om.

Air Jordan 1 dam

Det här är en av märket Jordans riktiga legender när det gäller modeller. Air Jordan 1 damsko är en välsittande sneaker som du enkelt både kan klä upp och ner. Helt enkelt en sportig damsko från Jordan som du inte kan vara utan.
Under årens lopp har Air Jordan 1 lanserats i mångtaliga varianter och inte sällan i begränsad upplaga, det vill säga limited edition.

Här hittar du vårt utbud av Jordan skor.