Louis Vuitton sneakers

av Robert Malky

Funderar du på att köpa ett par snygga, lyxiga sneakers? Då är Louis Vuitton ett riktigt bra val. Märket är inte bara ett i raden av andra lyxmärken, utan anses vara ett av de tre finaste i världen. Utöver Hermes och Chanel anses Louis Vuitton vara det ultimata lyxmärket med en stark historia och imponerande arbetskultur bakom sig. Med ett par sneakers från Louis Vuitton får du garanterat en guldkant på din outfit!

Investera i ett par Louis Vuitton sneakers

Oavsett vilka sneakers du väljer kostar de en del om de är från Louis Vuitton. Du kan välja en mer nedtonad klassisk modell, exempelvis med märkets traditionella bruna Canvas. Då går de inte ur modet på lång tid. Vill du istället ha något som syns lite mer kan du välja en djärvare modell, exempelvis med rosa, guldig eller blå logo. Det finns ett brett utbud av sneakers med helt olika sulor att välja mellan.

Vad kostar Louis Vuitton sneakers?

Ett par sneakers från Louis Vuitton börjar runt 5500 kr och kan kosta uppemot 10 000 kr. En aspekt som enligt många är positiv är att de mer klassiska modellerna som återkommer säsong efter säsong är billigare än de djärva modellerna. Något som är lite tråkigt är att Louis Vuitton aldrig kan köpas på REA. Det finns alltså ingen chans att hitta produkterna till lägre priser, oavsett var i världen man handlar.

Var kan man köpa Louis Vuitton sneakers?

Till skillnad från andra lyxiga märken kan man inte köpa Louis Vuitton sneakers i flera olika butiker. Det är endast Louis Vuitton butikerna som får sälja märkets produkter. Däremot behöver du inte besöka en fysisk butik, utan konsumenter i Sverige kan även shoppa online på Louis Vuittons hemsida, www.louisvuitton.com. Det går också bra att beställa hem produkter via telefon.