New Balance 550

av Robert Malky

New Balance 550 är en riktig klassiker när det gäller sneakers. De lanserades redan på 1980-talet, men är lika aktuella idag. Det finns två olika modeller av denna sko så dubbelkolla att du verkligen köper rätt modell. Modellen töjer sig lite så om du väljer mellan två olika storlekar är det ofta bäst att välja den mindre skon. Det kan vara bra att kolla på returpolicyn om du ska beställa på nätet.

Bekväma och sköna skor

Det som kännetecknar New Balance 550 är att deras skor är både sköna och bekväma. Skorna går att matcha med nästan allt och känns fortfarande sköna efter att du har burit dem en hel dag. De är dessutom tillverkade i ett hållbart material som bara blir snyggare ju mer de slits. Många har sina skor i flera år och använder dem dagligen. Modellen finns i en mängd stilar och färger så det är lätt att hitta sin favorit. Du kan även köpa flera par om du önskar.

Retro-sneakers är alltid ett säkert kort

Något som alltid kommer vara populärt och inne är retrosneakers som New Balance 550. Därför är det svårt att ångra att du köper ett par. De är dessutom väldigt prisvärda, vilket är ett plus i kanten. Modellen är unisex vilket betyder att den passar lika bra för tjejer som för killar. Många webbshoppar har en regel som säger att du bara får beställa ett par per kund. Det beror på att de kan vara svåra att få tag i. Det är också lite speciellt att ha ett par retroskor som är så eftertraktade.

Köp dem i butik eller online

Du kan hitta New Balance i flera olika nätbutiker inklusive Zalando och Junkyard. Du kan även hitta de i skobutiker med stort utbud av sneakers. Tyvärr finns det en hel del förfalskningar i omlopp och det är något du måste vara uppmärksam på. Om priset låter lite för bra för att vara sant är det förmodligen det.