New Balance skor

av Robert Malky

New Balance är ett välkänt och väl ansett företag som är kända framför allt för deras skor. Det är ett varumärke med en lång historia, de grundades redan 1906 i Boston i USA.

Är New Balance skor bra?

Det finns mängder av varumärken inom skor, många av dem är bra. Dock är det bara ett fåtal av dem som kan sägas ha riktiga fans, New Balance är ett av dem. Det finns flera skäl till detta. Ett av dem är att de sällan vandrat i trendriktningen. Skorna har bibehållit sitt karaktäristiska utseende från år till år. Bekvämlighet har alltid kommit i första hand.

En av faktorerna som särskiljer New Balance från andra skotillverkare är att de har ett bredare utbud av storlekar. Bland storlekarna finns till exempel skor som anpassats för väldigt breda eller smala fötter. Om du ofta upplever att det är svårt att hitta skor som passar och du inte testat New Balance tidigare kan de i det fallet vara ett alternativ att kolla in.

Sett till kvaliteten har New Balance överlag gott rykte, oavsett om det handlar om deras sneakers eller springskor. Sedan kan kvaliteten såklart variera mellan olika modeller. Som alltid är det bra att läsa recensioner för den modell du är intresserad av.

Vilka säljer New Balance?

Om du vill ha tag i skor från New Balance är de inte svåra att hitta. Bland återförsäljarna finns till exempel Zalando, Stadium, Intersport, Löplabbet, Karltex, Åhléns, NK och XXL. Det enda du behöver fundera på är vilken typ av skor du vill ha. Hos till exempel NK, Zalando och Åhléns hittar du främst New Balance sneakers. Om du vill ha springskor kan du vända dig till exempelvis Löplabbet, Intersport eller någon annan av de kedjor nämnda ovan som är inriktad på produkter inom sport.