Shoppa snygga ryggsäckar för dam

av Robert Malky

Ibland måste du bära tungt. Kanske har du både dator och pärmar som ska med till arbetet, eller så är det barnen, träningen eller något annat som kräver mycket packning. Vill du bära både snyggt och ergonomiskt är det en ryggsäck för dam du ska satsa på. Välj och vraka mellan många olika modeller för att hitta din favorit.

Därför är en ryggsäck den bästa väskan

Har du tänkt på vad som händer med din rygg och dina axlar när du släpar med dig tunga saker i en axelremsväska? Ryggen blir snedbelastad och den axel som axelremmen är placerad på blir öm. När du istället väljer att bära dina saker i en ryggsäck fördelas tyngden över båda dina axlar vilket gör belastningen jämn. Det gör att du kan bära på ett mer ergonomiskt sätt. Dessutom går det ofta att bära tyngre packning om du använder dig av en ryggsäck. Roligast av allt är att det finns mängder av snygga och moderiktiga ryggsäckar för dam på marknaden. Läs vidare för att ta reda på vilken modell du ska välja.

Ryggsäck för dam för alla tillfällen

Oavsett vad du ska använda din ryggsäck till så finns det en som passar. När du ska till kontoret är det snyggt med en klassisk variant i läder. Välj då gärna mörkbrunt eller svart läder. För fritidsaktiviteter eller som skötväska passar en mer avslappnad variant, till exempel en i grövre tyg. Välj gärna en med ett vackert mönster. När det gäller träningen vill du gärna ha en ryggsäck för dam som är slitstark och vattentät. På så sätt kommer inga fuktiga handdukar att förstöra ryggsäcken.
Vet du att du kommer att bära tungt är det bra att välja en ryggsäck för dam med breda axelband. Dessa fördelar tyngden över axlarna bättre. Ska du istället använda din ryggsäck som en handväska fungerar det med smalare axelband.