Snygga Nike skor sedan 60-talet

av Robert Malky

Nike är ett legendariskt sportföretag och en aktör som alltid sticker ut när det gäller både design och teknik. Klassiska skomodeller och viktiga samarbeten med stora idrottare har bidragit till att Nike idag är ett av marknadens mest populära skovarumärken.

Här kan du läsa mer om vad som kännetecknar Nike skor och hur det kommer sig att varumärket blivit en favorit hos såväl idrottare som vanliga sneaker-fans.

Snygga Nike skor i garderoben

Om det är något varumärke som kan det här med att designa kvalitetskor för sport och vardag är det Nike. Oavsett om du är på jakt efter ett par sköna vardags-sneakers, ett par presterande löparskor eller snygga träningsskor till gymmet har Nike utbudet.

Välj mellan ikoniska modeller såsom Air max 90 och Air Force 1 eller till exempel den tekniska modellen Nike Performance. Varumärket skapar sportskor med en unik sammansättning av trend, teknik och komfort. Därför passar Nike skor lika bra till den vanliga vardagen, inklusive fest som till de idrottsliga sammanhangen.

Nike Air - populär modell

Sett till snygga skor från Nike är det här en av de mest populära kollektionerna. I Nike Air förenas avancerad teknik och läcker design. Det är den stötdämpande hälen som gjort Nike Air till en favorit bland både idrottare som vanliga sneakers-fans. Skon har en bekväm passform och varje fotsteg blir lätt och följsamt.

Nike Performance - presterande sportsko

Det här är en modell som blivit ett självklart val för prestationsmedvetna sportutövare. Här får du inte bara en högpresterande sko utan även snyggt designade Nike skor. Modellen passar utmärkt i de professionella idrottssammanhangen lika väl som du kan bära dem till gymmet.

Kända idrottare bär Nike

Idag använder världens främsta inom sin respektive sport Nike skor på matcher och i tävlingssammanhang. Du ser dem dessutom frekvent bärandes snygga Nike skor även på fritiden.

Det är bara att ta en titt på listan över kända idrottare som är sponsrade av Nike för att inse varumärkets storhet. Tennisstjärnan Rafael Nadal, basketproffsen Kevin Durant och Lebron James samt fotbollslegenden Ronaldo är några exempel.