Snyggaste sneakers 2022

av Robert Malky

Bekväma, snygga och praktiska sneakers fortsätter att vara en trend även det här året. Faktum är att 2022 är ett riktigt bra år för sneakers med mängder av snygga skor ute i butikerna. Höga sneakers och gärna lite retro är helt rätt.  

Här får du veta mer om 2022 års trender när det gäller sneakers. Styla din look med moderiktiga sneakers.

Alltid snyggt med sneakers

Ända sedan Nike lanserade varumärkets första sneaker på 60-talet har den här typen av sko varit en av de mest populära. Flera årtionden senare är sneakers fortfarande trendigt och ett måste 2022. Det är en sko som har en självklar plats på skohyllan och gärna i flera varianter.

Sneakers till herr finns det mängder av och det går att hitta skor i alla tänkbara designvarianter, men som ändå är bekväma och funktionella. Fördelen med moderna sneakers är att de faktiskt går att bära till det mesta. Är du en stilmedveten kille är sneakers förmodligen en sko du gärna klär dig i till ett par snygga jeans. Det fungerar lika bra att bära ett par stilfulla sneakers till en mer proper look med kostymbyxor och t-shirt.

Adidas, Nike, Reebok och Converse är bara några av alla varumärken som säljer snygga herr sneakers. Du har förmodligen redan en favorit, men det är alltid bra att fylla garderoben med olika modeller och varumärken.

Trender sneakers 2022

I år är det helt rätt att bära snygga sneakers till vardags, men också på mer festliga tillställningar. En stilren design är nämligen en trend just nu, såsom sneakers med både tyg och skinn i jordnära färger. Ett par gråa eller beigefärgade sneakers med sula i samma nyans och kombinerat material på foten är snyggt.

Retro är ett viktigt inslag i sneakerstrenden 2022 och här finns det många varianter att satsa på. Jordan är ett varumärke som erbjuder riktigt nostalgiska modeller, men även Nike har sköna retroladdade sneakers i sitt sortiment. Den klassiska vita sneakern är tidlös och lika snygg 2022 som tidigare år, ett måste till skohyllan!