Snyggt och smidigt för herr med en ryggsäck

av Robert Malky

Släpar du ofta med dig allt från dator till träningskläder i en otymplig axelväska? Då önskar du säkert ett bättre sätt att bära med dig dina saker på. Den bästa lösningen på problemet är en ryggsäck för herr. Sådana finns i mängder av stilar så att du kan hitta en som passar dig perfekt.

Bär ergonomiskt på ryggen

Det finns en del skäl till att du inte bör bära för tungt med en axelväska. En sådan snedbelastar nämligen ryggen, något som kan leda till värk och besvär. En snygg ryggsäck för herr är istället smidig att bära i då tyngden av bördan fördelas jämnt över dina axlar. Kanske minns du med fasa barndomens ryggsäckar med tryck av Kalle Anka och Bamse? Då är det bra att veta att det idag finns betydligt snyggare modeller av ryggsäck för herr att välja bland.

Ryggsäckar för herr i olika stilar

Kanske tänker du att en ryggsäck är för informell att bära datorn i till kontoret? Då har du helt fel. Satsar du på en stilren ryggsäck för herr i läder så är den helt rätt på vilken arbetsplats som helst. Söker du istället en ryggsäck för herr som ser lite mer avslappnad ut? Välj då en i canvas med stroppar i läder. Till träningen passar en ryggsäck i slitstarkt och vattentätt material. Satsa gärna på en i någon glad färg eller med ett spännande tryck för att pigga upp det hela. Det är inte fel att ha en ryggsäcksgarderob med olika ryggsäckar för olika tillfällen. Välj gärna en mer formell, en mer avslappnad och en för sportiga sammanhang så har du en ryggsäck för varje situation. Sluta snedbelasta dina stackars axlar och kolla utbudet av snygga ryggsäckar för herr redan idag. Chanserna är stora att du kommer att hitta flera modeller som du gillar.