Sommarskor

av Robert Malky

Det finns skor som passar perfekt i sommargarderoben. Investera i sköna och snygga skor för både lata dagar vid stranden, äventyr, fest och vardag.

Sneakers

Sneakers fungerar året om. Sommartid passar det att bära ljusa och lite lättare sneakers. De är snygga till både jeans, shorts och klänning. En stor fördel med sneakers är att du kan gå långt i dem. Perfekt när du ska upptäcka en ny stad på semestern eller ta en långpromenad.

Sandaler

I alla sommargarderober bör det finns ett eller flera par sandaler. Köp ett par sköna och fotriktiga sandaler att ha när du ska vandra eller bara vara hemma. Som tjej är det smart att också införskaffa ett par söta sandaler som passar till både fest och vardag. Sandaler andas verkligen sommar.

Flip-flop

Flip-flop passar både hemmavid och på stranden. Sköna sommarskor som är härliga att gå i under sommarens varmaste dagar. Du kan även bära dem på stan om du klär dig sportigt propert.

Ballerinaskor

Det finns många ballerinaskor att välja mellan som tjej. Investera i ett par bättre ballerinaskor som är fotriktiga, så kan du gå i dem hela sommaren. Ballerinaskor är söta sommarskor som passar till allt.

Vandrarkängor

För att kunna leva ett aktivt liv är det klokt att ha ett par riktiga vandringskängor i garderoben. Det underlättar både för att kunna vandra i fjällen, på leder i den vackra svenska naturen och när du åker utomlands. Vandringskängor är stabilare för foten än vanliga sportskor. Risken att du vrickar eller stukar foten är mindre. Den håller också vätan utanför skorna mycket bättre.

Snygga gummistövlar

Gummistövlar tillhör sommaren. Snygga gummistövlar kan du rent av ha på dig i stan. För sommarliv på landet är det smart med högre och rejälare gummistövlar. Då kan du vara ute oavsett väder. För stadslivet kan du satsa på låga gummistövlar i en stilren modell som håller fötterna torra och som passar till både jeans och klänning.