Supreme väska populära val? (se vår lista) - Twoamclub.se

av Robert Malky

Supreme väska populära val?  

Supreme är välkänt för sina populära väskor som är eftertraktade av många människor. De har en mängd olika väskmodeller i sin kollektion, inklusive ryggsäckar, toteväskor, handväskor och axelväskor. Många av väskorna från Supreme är gjorda av högkvalitativa material som läder och tyg och har olika färger och mönster. De kan också ha olika detaljer som märken, dragkedjor och fickor. Supreme släpper ofta nya väskor i sin kollektion, så det finns alltid något nytt att välja mellan. Deras väskor är mycket eftertraktade och kan vara svåra att få tag på - på grund av deras begränsade upplagor.

När och av vem grundades Supreme?

Supreme grundades 1994 av James Jebbia i New York. Varumärket är vida känt för bland annat sina skor, kläder och accessoarer som främst riktar sig till ungdomar och Supreme har även en stark koppling till skateboardkulturen. Sedan dess har Supreme öppnat butiker runt om i världen och samarbetat med andra varumärken som North Face, Louis Vuitton, Burberry, ja tillochmed Nerf och andra designers. Varumärket har också blivit mycket populärt och eftertraktat och har vuxit till att bli ett välkänt livsstilsvarumärke världen över.

Populära val när det gäller väskor från Supreme?

Supreme har många populära väskor i sin kollektion, inklusive ryggsäckar, toteväskor, handväskor och axelväskor. Några av deras mest populära väskor är:

  • Supreme Box Logo Backpack - En ryggsäck med varumärkets kända logga tryckt på framsidan.
  • Supreme Waist Bag - En praktisk axelväska som kan bäras runt midjan.
  • Supreme Shoulder Bag - En axelväska med enkel och stilren design.
  • Supreme Tote Bag - En stor toteväska som är perfekt för att bära med sig en mängd olika saker.
  • Supreme Duffel Bag - En stor resväska med handtag och en justerbar axelrem.

Deras väskor är mycket eftertraktade och kan vara svåra att få tag på på grund av deras begränsade upplagor.