Svarta sneakers - topp 5

av Robert Malky

Svarta sneakers är ett utmärkt alternativ om du vill ha ett par bekväma och snygga skor som passar till i princip vad som helst. Här får du därför en lista med några av de snyggaste och bästa varianterna som du kan få tag i just nu.

1. Veja Venturi Sneaker

Veja är ett varumärke som riktat in sig mot att tillverka sneakers med hänsyn till miljö och hållbarhet. Med Veja Venturi Sneaker har de fått till en helsvart sneaker som är både bekväm, trendig och praktisk. Och skulle det vara så att du ändå vill ha den i en annan färg finns det ett flertal att välja bland.

2. Converse Chuck Taylor All Star Leather

Converse high-top sneakers känner alla igen. Det finns egentligen inte så mycket att säga om den här otroligt klassiska modellen mer än att de bytt ut tyget mot svart läder. En klassisk look för en inte alltför saltad prislapp.

3. Adidas Samba Classic

Det finns klassiska sneakers och det finns KLASSISKA sneakers. Adidas Samba som lanserades för över 70 år sedan hör definitivt till den senare kategorin. Otroligt nog är de lika coola och trendriktiga idag som när det första paret bars ut från Adidas fabrik. Även dessa finns att hitta i många olika färger.

4. Puma Suede Classic

Sneakers från Puma för ofta tankarna till 80-talets streetmode, så också denna helsvarta variant med topp i mocka och med Pumas swish-logga i svart läder på sidorna. Passar lika bra till jeansen som till finbyxorna.

5. Mason Margiela Replica

Den här skomodellen bygger på samma design som de gympadojor som under en tid användes av Tysklands militär under 1990-talet. Detta är skor med minimalistisk design för dig som utan problem betalar en slant för ett par snygga, praktiska och hållbara skor. De finns att köpa för runt 4 000 kr.