Världens snyggaste skor

av Robert Malky

Det är lätt att tänka sig att världens snyggaste skor helt enkelt ligger i betraktarens öga. Vad som är snyggt för mig är kanske inte snyggt för dig. Det finns dock designerskor från tidlösa märken som definitivt räknas till världens snyggaste skor oavsett vad du eller jag personligen tycker. Läs mer om världens snyggaste designerskor här.

Designerskor

Om du inte har koll på att märkesskor faktiskt är en investering ska du läsa mer här. Det är inte för ingenting som kändisar köper designerskor från Manolo Blahnik, Chanel, Saint Laurent och Jimmy Choo. Dessa skor är inte bara världens snyggaste utan de ökar också i värde och du kan bära dem hela livet.

De flesta minns säkert kultserien Sex in the City som bokstavligen satte mode och snygga märkesskor på kartan. Detta blev en dundersuccé för designermärket Manolo Blahnik och deras blå satinpumps med namnet Hangisi pumps finns definitivt på listan över världens snyggaste skor. Med på listan finns också ett par utsökta Pigalle pumps från det världskända märket Christian Louboutin. Den som definitivt vill synas ska se till att bära ett par stilrena platåpumps från Saint Laurent. Ett riktigt säkert kort för en Hollywoodkändis är att investera i ett antal vackra skor från Jimmy Choo, med på listan finns nämligen märkesskorna Pumps Abel.

Klassiska märken

För oss vanliga dödliga som inte har råd att köpa märklesskor med gigantiska prislappar kan vassa klackar från Acne Pistols vara något att satsa på. Andrahandsmarknaden är dock stor för både märkesskor och väskor. Den som inte har råd att köpa ett par klassiska designerskor direkt från tillverkaren kan istället köpa sig ett par begagnade skor. Det bästa med designerskor är inte bara att de kvalar in på listan över världens snyggaste skor, utan det är också en säker investering som aldrig förlorar i värde.

Här hittar du våra snyggaste skor.