Vilka Nike skor är bäst?

av Robert Malky

Nike tillverkar ett stort antal skor som uppskattas både av människor i allmänhet och av professionella atleter, men vilken modell av alla deras skor ska du välja? Här får du förslag på de bästa skorna från Nike som du kan hitta just nu.

Bästa sneakers: Air Max 95

Air Max är utan tvekan en av de mest kända serierna av skor från Nike. Air Max 95 utvecklades från början till att bli en av de bästa skorna för löpning. Modellens stilrena look i kombination med bekvämlighet har dock gjort dem populära även inom streetmode.

Bästa klassiska Nike skor: Air Force 1

Nike Air Force 1 är en klassisk sneaker som började säljas första gången 1982. Modellen är ursprungligen producerad som en basketsko, men det är inom streetmode som den har haft sitt stora genomslag. Förutom skornas stilrena utseende är det bästa med dem att de inte är så dyra som man kanske skulle kunna tro. Du kan hitta Nike Air Force 1 från runt 900 kronor.

Bäst All-round Nike skor: React Infinity Run Flyknit Sneakers

Att Nike är en av de bästa tillverkarna av sneakers är ingen hemlighet. Nike React Infinity Run Flyknit Sneakers gör detta mer än tydligt. De är bland de bästa allroundskorna du kan hitta just nu. De fungerar för långdistanslöpning, pass på gymmet, kontoret och till vardags.

Bäst Nike skor för gymmet: Metcon 7

Nike Metcon-serien har fått rykte om sig att vara bland de bästa skorna för gymmet som någonsin har gjorts. Tyngdlyftare är förtjusta i dem för deras breda, platta häl och en design som fördelar vikten jämnt över hela foten. De fungerar dessutom lika väl på löpbandet.

Bästa Nike skor för promenaden: Realt Miler 2

React Miler 2 har sulor som får långpromenaden att kännas lätt. För den stilmedvetne är de ett bra alternativ eftersom de inte kompromissar mellan praktisk användbarhet och stil.

Här hittar du alla våra Nike skor.