Vita sneakers till herr

av Robert Malky

Vita sneakers är något som bör finnas i alla garderober eller skoställ. Det finns ytterst få outfits som skorna inte passar med och den ljusa färgen får dem att gå ihop med alla olika kulörer. Ett par vita sneakers kan med fördel användas på gymmet och på jobbet, men de kan också fungera bra under en kväll på stan eller till och med tillsammans med en somrig kavaj och chinos.

Har du inte investerat i ett par vita sneakers än är det verkligen hög tid. Det gäller även för dig som ofta har vita sneakers, men som behöver uppdatera skosamlingen. Den ljusa färgen gör att skorna snabbt kan se smutsiga och slitna ut. Att tvätta dina sneakers med jämna mellanrum gör inte bara att de ser fräschare ut, utan det får dem också att hålla mycket längre.

Topplista - snyggaste vita sneakers för herr

Det finns mängder med riktigt snygga sneakers att välja mellan när du vill hitta vita sneakers för herr. Här nedan har vi gjort en lista på våra absoluta favoriter. Många av skorna kan med fördel användas i flera situationer och till flera tillställningar, t.ex. fungerar de vita skorna från Ralph Lauren lika bra på sommarfesten som på kontoret.

1. Ralph Lauren Sneakers Theron IV
2. Sneaky Steve Sneakers Less
3. Adidas Originals STAN SMITH UNISEX
4. Lacoste CARNABY
5. Björn Borg T2200 TNL M
6. Converse - ALL STAR CANVAS OX

Hitta vita sneakers i din storlek

Handlar du skor från nätet är det rekommenderat att du alltid utgår från innermåtten när du ska välja storlek. Detta är extra viktigt om du inte har köpt skor från varumärket tidigare. Börja med att mäta din egen fot för att se vilka mått du har. Därefter jämför du dina egna mått med skons innermått och kan på så vis få rätt storlek redan från start.