Vita sneakers - topp 4

av Robert Malky

Vita sneakers är alternativet för dig som vill ha skor som är bekväma samtidigt som de ger en aura av klass. I den här listan hittar du några av de mest köpvärda alternativen just nu inom vita sneakers. 

1. Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 är sannerligen en klassiker bland vita sneakers. Modellen introducerades 1982 och har sedan dess en självklar plats bland skaran av ikoniska skor. Air Force 1 är low-top, men om du vill ha en vit Nike-sko som är high-top är Nike Blazer ett bra alternativ. Air Force 1 finns även i en helt svart upplaga om du vill ha ett par att växla mellan.

2. Adidas Stan Smith

Ännu en klassiker bland vita sneakers. Adidas Stan Smith som lanserades 1965 och har fått sitt namn från en amerikansk tennisspelare som var aktiv från slutet av 1960-talet fram till början av 1980-talet. Mest utmärkande för skon är dess enkla men iögonfallande design. De tre strecken som gör Adidas skor så distinkta har här bytts ut mot tre rader av små hål. 

3. Reebok Club C85

Bland vita sneakers är tennisskon Reebok Club C85 en mycket välkänd modell. En snygg och stilren historia med sparsmakade detaljer som ger en modell som passar både till vardags och till fest. Club C85 hör till den där kategorin av skor som i princip tillverkats konstant sedan de först började säljas. Just denna modell introducerades under mitten av 1980-talet.

4. Converse Chuck Taylor All Star

Mode och trender kommer och går, Converse All Star-sneakers består. Converses All Star-modell är inte bara en av de äldsta sneakers som finns, designen har dessutom i det närmsta varit helt oförändrad sedan 1920-talet. All Stars finns i både low- och high-top-varianter, och om du inte vill ha dem kritvita kan du välja ett par off-white.