AUTENTICITET

alla våra produkter är autentiserade!

När du handlar hos 2am Club behöver du aldrig oroa dig för produkternas äkthet!

Vi utför en noggrann autentiseringsprocess för alla våra artiklar och inkluderar ett äkthetsintyg i varje beställning. Äkthetsintyget innebär att produkterna innehar en pengarna-tillbaka-garanti.

VÅR PROCESS

  • SKICK

    Vi garanterar att alla våra produkter är i nyskick (om inget annat anges, t.ex vintagevaror). Detta för att alltid kunna erbjuda våra kunder högsta kvalitet.

  • ERFARENHET & DATA

    Under årens gång har vi stött på och autentiserat tusentals produkter åt våra kunder. Vår personal besitter enorm kunskap när det kommer till produkterna som vi erbjuder.

  • TEKNISKA VERKTYG

    Som en sista säkerhetsåtgärd dubbelkollar vi produkternas äkthet med hjälp av opartiska tekniska verktyg.

VI PRIORITERAR KVALITET OCH AUTENTICITET

Personalen på 2am Club har autentiserat tusentals produkter genom årens gång. Tack vare denna erfarenhet har vi kunnat bygga upp en databas med detaljer att inspektera, samt utesluta de produkter som inte uppnår vår standard.

VÅRT STRÅ TILL STACKEN

Vi är medvetna om att fake-produkter är ett stort problem i vår bransch och vill tydliggöra att det strider mot vår värdegrund. I de fall vi stöter på produkter som inte godkänns i vår autentiseringsprocess garanterar vi att produkterna aldrig kommer ut till försäljning.